skip to content

Forside

K

 

Velkommen til DK TabiRags

Jeg har et kærligt lille stueopdræt af racen ragdoll. Jeg er registret opdrætter i Fife samt medlem af Ragdollklubben Danmark som hører under Felis Danica

Mine ragdolls har deres dagligdag sammen med mig og har agang til indhegnet have når terrasse døren står åben og ellers er der mulighed for at komme ud i en mindre løbegård. Ligeledes vokser mine killinger op og er vant til de almindelige dagligdags ting. 
 

Killinge boom

Den 12/7 fødte GIC DK Kittydolls Little Love 4 velskabte killinger og den 22/7 fik FI*Dolldesires Velvet 6 velskabte killinger. Se mere om killinger unde fanen killinger. Der kommer løbende mere info og billeder. 

Vi venter killinger

Det er med stor glæde endelig at kunne annoncere at GIC DK Kittydolls Little Love og   DK Rags of Silk Leizu Liquorice venter killinger til juli.

 

Endelig en opdatering

Så er hjemmesiden endelig blevet en smule optaget. Der er ikke sket så meget på killinge fronten andet end at vi venter på forår og løbetid, men planerne er opdateret og du kan læse mere her

Derudover er Tibia i sommers blevet neutraliseret og fundet et nyt hjem. Zeus blev også neutraliseret i sommers og til efteråret fandt han et nyt hjem hvor han også skal nyde sit otium. 

Der er kommet lidt nye billeder på hjemmesiden af Velvet, Bobsi samt af Zeus inden han flyttede. 

 

 

 

Nye billeder

Der er nye billeder af killinger. Se mere på deres side.

Nervekuldet 10 uger gamle

Så blev nerbekuldet 10 uger gamle. Se mere om dem på her.