skip to content

Forside

K

 

Velkommen til DK TabiRags

Jeg har et kærligt lille stueopdræt af racen ragdoll. Jeg er registret opdrætter i Fife samt medlem af Ragdollklubben Danmark som hører under Felis Danica

Mine ragdolls har deres dagligdag sammen med mig og har agang til indhegnet have når terrasse døren står åben og ellers er der mulighed for at komme ud i en mindre løbegård. Ligeledes vokser mine killinger op og er vant til de almindelige dagligdags ting. 
 

Alloy kuldet er flyttet hjemmefra

Så flyttede Alloy kuldet hjemmefra. Vi er sikre på de får sig et skønt liv ved deres nye familier.

 

Nyt hjem søges til DK TabiRags Kalium

NYT HJEM ER FUNDET

 

DK TabiRags Kalium aka Lunte søger nyt hjem

Jeg søger for nuværende ejer der har købt Lunte her fra mig tilbage i 2020 fra mit grundstof kuld. Hun skriver følgende om Lunte:

Lunte er en 2 år gammel blå bicolor ragdoll dreng, født den 22. Juli 2020.

Han er en nysgerrig og snaksaglig kat, der elsker at blive nusset på maven og at blive børstet. Han kommer luntende ligeså snart han ser børsten i ens hånd.

Vi søger et nyt hjem til Lunte, det skal gerne være nogen som har haft en kat før, og hvor der ikke er andre dyr eller nogen børn, da Lunte er ikke vant til andre dyr og heller ikke til børn. Køreture er ikke noget Lunte er særlig vild med, så den nye ejer skal helst ikke være en der gerne vil have ham med en masse steder. Dog synes han at det er meget interessant at komme ud i snor, da han er meget nysgerrig, selvom han også er meget forsigtig, derfor skal det gerne være et hjem hvor han har mulighed for at komme ud iført snor, eller indhegnet have/løbegård.

Det nye hjem skal være indstillet på at give ham tid til at falde til, og at han kan rende rundt og undersøge hjemmet, da han ikke er så glad for forandringer. Dog får man herefter en kælen kat fuld af liv.

Lunte er i oktober 2021 sundhedsundersøgt og re-vaccineret. Derudover er han kastreret.

Der følger stamtavle med, samt hvad man vil have med af hans ting (legetøj, kradsetræer, mad, kattebakker, kattegrus, seng, transportkasse, tæppe og skåle), derudover kan der sørges for at han er blevet sundhedsundersøgt og re-vaccineret inden.

Pris 4000kr.

Tænker du at kunne give Lunte det hjem han har brug for kan du kontakte mig her på min hjemmeside via min kontakt formular eller sende mig en privart besked på min facebook side DK TabiRags og fortælle hvorfor du kan give Lunte det perfekte hjem.

Herefter vil jeg formidle videre til nuværende ejer.

Vi har fået killinger

Den 26. juli fødte DK TabiRags Tellurium 3 velskabte killinger. Det er Telles første kuld men hun har simpelthen været en super mor og gjort det meget nemt at være menneske mor for de her 3 små tykke basser.

Da deres mor er opkaldt efter et grundstof har jeg valgt at opkalde dem efter legeringer.

DK TabiRags Alloy Alnico

DK TabiRags Alloy Duralumin

Dk TabiRags Alloy Magnox

 

Opdatering

Der har været noget stille herinde på siden. Men nu bliver hjemmesiden opdateret løbende den kommende tid inkl lidt planer for killinger. 
Der sker ofte lidt mere på min facebook side og det er man mere end velkommen til at følge denne. Du kan se den ved at klikke her.

Billeder af ammonium klorid kuldet

Nu har hver killing i ammonium klorid kuldet fået hver deres side med et billed galleri hvori der løbende som killingerne vokser vil blive lagt billeder ind. Her er et af Dukatos. Du finder flere billeder af ham og hans søskende her, ved at klikke på deres navn.